Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه علوم پزشکی تهران، دکتر فرشاد علامه معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی تهران راه اندازی سامانه «موکس» را یکی از ضرورت های حوزه آموزش معرفی کرد و گفت: از آنجا که گسترش آموزش مبتنی بر توانمندی یکی از برنامه های اصلی دانشگاه در برنامه چهارساله است راه اندازی موکس دانشگاه را با جدیت بیشتری پیگیری خواهیم کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اضافه کرد: این ایده پیش از این در معاونت آموزشی دانشگاه مطرح شده و اکنون با توجه به پتانسیل های فوق العاده موجود در دانشگاه تیم مدیریتی معاونت آموزشی تمام اهتمام خود را جهت راه اندازی این سامانه در چند ماه آینده به کار بسته است.

معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی تهران خاطرنشان کرد: ما در دانشگاه به دنبال آن نیستیم که صرفاً سامانه ای مجزا عرضه کنیم بلکه قصد داریم ابتدا ظرفیت ها، امکانات و سامانه های موجود در کشور، که در حال حاضر مشغول فعالیت هستند را بررسی کنیم و از تشکیل سامانه های جزیره ای در دانشگاه و سطح آموزش کشور جلوگیری کنیم.

علامه خاطرنشان کرد: تا پایان اردیبهشت کارگروه مربوطه به منظور تدوین شاخص های مورد انتظار معاونت از نرم افزار و شرکت تشکیل و چک لیست مربوطه استخراج خواهد شد.

در ادامه جلسه شرکت ها و افراد فعال در زمینه موکس و محتوای آموزشی به معرفی سامانه های خود و قابلیت ها سامانه پرداختند.

دکتر میرزازاده مشاور معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی تهران با تاکید بر لزوم استفاده از امکانات موجود گفت برای شفاف سازی در این زمینه گفت: باید مشخص کنیم آموزش دانشگاه چه انتظارات و شاخص هایی برای سامانه موکس دانشگاه دارد سپس بر اساس کسب امتیازات هریک از شرکت ها و نرم افزارهای موجود تصمیم بگیریم از کدام نرم افزار استفاده کنیم.

دکتر سلیمانی مدیر مرکز آموزش مهارتی- حرفه ای و دفتر آموزش مداوم دانشگاه علوم پزشکی تهران نیز یادآور شد: پروپوزال این پروژه سال گذشته تدوین و تصویب شده است همچنین RFP مورد نیاز تدوین شده است و مسیر همواری پیش رو داریم.

همچنین دکتر رضایی سرپرست مدیریت آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه علوم پزشکی تهران ضمن اعلام آمادگی جهت همکاری گفت: راه اندازی این سامانه یکی از ضرورت های حال حاضر آموزش روز کشور است و به زودی این سامانه راه اندازی شود.

MOOCs مخفف Massive Open Online Courses است. Massive به معنای گسترده، اشاره به ثبت نام نامحدود افراد در درس ها دارد. Open، به معنی ثبت‌نام آزاد افراد صرف‌نظر از پیشینه تحصیلی آن‌ها یا رایگان بودن آموزش ها برای مطالعه است. Online، به نحوه ارایه برخط آموزش ها اشاره دارد و Courses، اشاره به ساختارمند بودن درس های ارائه شده دارد.

کد خبر 5479367

منبع: مهر

کلیدواژه: آموزش مجازی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشگاه آزاد اسلامی وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون دستیاری دانشگاه پیام نور وزارت علوم سازمان امور دانشجویان دانشگاه صنعتی شریف دانشجویان دانشگاه های علوم پزشکی دانشگاه تهران روز جهانی قدس نادر طالب زاده وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران آموزشی دانشگاه راه اندازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۰۵۹۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز نخستین دوره برداشت جلبک‌های دارویی در چابهار

فاز مطالعاتی جلبک‌های دارویی در مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دریایی دانشکده علوم پزشکی چابهار آغاز شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از چابهار، اولین دوره برداشت جلبک‌های دارویی توسط مسئول راه اندازی مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دریایی دانشکده علوم پزشکی چابهار از سواحل صخره‌ای منطقه رمین در این شهرستان با همکاری اداره‌کل شیلات استان سیستان و بلوچستان انجام شد.

نفیسه گل بشیر‌زاده مسئول راه اندازی مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دریایی در خصوص اهمیت این نوع جلبک‌ها، اظهار داشت: برداشت این گونه جهت برسی خواص دارویی در اولویت قرار گرفت و این گونه از جلبک‌های خوراکی و دارویی در بهمن ماه با کاهش دما در منطقه چابهار شروع به رشد و همزمان با گرم شدن هوا در اوایل خرداد از بین می‌روند.

وی افزود : با توجه به نزدیک شدن به پایان زمان رشد این جلبک‌ها در سواحل چابهار تصمیم به برداشت و نگهداری این گونه از جلبک‌ها برای برسی‌های خواص بیولوژیک و آنتی باکتریال گرفته شد. همچنین از هفت نمونه جلبک قهوه‌ای مانند سیستو سریا (Cystoseria) نیز جهت برسی خواص دارویی برداشت شد.

گلبشیر زاده عضو هیئت علمی دانشکده علوم پزشکی چابهار تصریح کرد: در فاز نخست فعالیت این مرکز بررسی تکنولوژی و جنبه های اقتصادی تولید دارو، محصولات مراقبتی پوست و... بر پایه جلبک‌های دریایی در دستور کار قرار دارد.

به گزارش تسنیم، مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دریایی دانشکده علوم پزشکی چابهار در سال گذشته موفق به اخذ مجوز از شورای گسترش دانشکده‌ها و دانشگاه‌های علوم پزشکی شد و هم اکنون با رویکرد تولید محصولات دارویی دریایی در حال فعالیت است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بیش از ۱۵۰ بهورز در سال جاری در دانشگاه علوم پزشکی مشهد جذب می‌شوند
  • حمایت از پروژه‌های دانش پژوهی/ همکاری ۸۹ داور برای بررسی فرآیند‌های امسال همایش کشوری آموزش پزشکی
  • جذب بیش از ۱۵۰ بهورز در مشهد؛ امسال
  • جذب بیش از 150 بهورز در مشهد ؛ امسال
  • آغاز نخستین دوره برداشت جلبک‌های دارویی در چابهار
  • دوره آموزشی چرم دوزی در مهدیشهر
  • اعمال مصوبه فوق العاده خاص کارکنان نظام سلامت از امسال
  • راه‌اندازی آموزش نیروگاه برق خورشیدی در بوشهر
  • دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان: زهرا ملکی قربانی در تهران فوت کرده نه جاسک!
  • اولین دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران راه‌اندازی شد